Susține EDUCAȚIA...
donează o carte!

Poți face un COPIL FERICIT dacă:

 
 

Donezi
o carte

 

Dai share
pe Facebook

 

Discuți
cu prietenii tăi

Doneaza o carte

Care este scopul Campaniei?

In momentul de fata, Romania inregistreaza o crestere foarte mare a abandonului prematur al educatiei, mai ales in randul copiilor. Acest aspect aduce consecinte negative asupra societatii.

Din acest motiv, Profit Point Romania isi propune sa demareze campania de implicare sociala ”Sustine Educatia... Doneaza O Carte!", si sa colecteze cat mai multe materiale educationale(carti educative pentru copii cu varsta pana in 14 ani, incepand cu benzi desenate si carti de colorat pana la dictionare, manuale, culegeri), in fiecare din orasele in care se regasesc sedii Profit Point, mai exact in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara si Constanta , urmand sa fie donate copiilor aflati in nevoie.

Dorim ca prin aceasta campanie sa imbunatatim pe cat este posibil accesul la educatie in randul copiilor cu nevoi si totodata sa bucuram cat mai mult sufletele acestora.

Pentru ca aceasta campanie sa fie valoroasa si utila ne bazam pe suportul si implicarea ta indiferent de posibilitatile care exista.

Unde ajung cărțile?

Cartile, vor fi selectate tinand cont de aspectele esentiale ale acestei campanii, dar si de varsta copiilor, dificultatea continutului, urmand sa fie repartizate catre institutiile, centrele, orfelinatele identificate.

Galerie foto

 

Perioada de desfășurare a campaniei

Campania “ Sustine Educatia… Doneaza O Carte!” incepe sa faca primii pasi in luna Decembrie 2016 , urmand sa faca progresele evidente in perioada ce va urma. Pentru ca suntem constienti de faptul ca aceasta campanie nu va aduce schimbari si beneficii peste noapte, am decis sa nu ne rezumam la un anumit interval de timp. Campania se desfasoara pe o perioada nedeterminata.

Donatiile se vor realiza la fiecare 3 luni sau mai des, in functie de numarul cartilor primite.

Orice persoana care isi doreste, are posibilitatea sa participe si sa se implice direct in activitatea de donare alaturi de echipa Profit Point.

Contact

 
Denisa Dobre
Denisa Dobrescu
0760263100
București
Roșu Cristina
Roșu Cristina
0372762858
Constanța
Andreea Cucoveică
Andreea Cucoveică
0766776348
Iași
Ban Mihaela
Ban Mihaela
0766051722
Cluj
Stanciu Camelia
Stanciu Camelia
0762188668
Timișoara